Viitossentteri?

Vitossentteri: Kahden suunnan hyökkääjä riippuen siitä mihin aaltoon ehtii. Yleensä vähän myöhässä tilanteista, syöttää vähän jalkoihin ja ei kunnioita omaa kehoaan.

Jatkoajan änäritoimittaja, Turun Sanomien NHL-bloggari ja myös uppoavan laivan kapteeni.

Olen änäriseksuaali. Seinältä löytyy pelipaitoja, kesähatussani on Original Six-joukkueen logo ja unirytmi on pielessä. Vaikka maailman kovimmat jätkät jäällä olivat Ray BourqueMario LemieuxScott Stevens ja ja Patrick Roy, se ei vähennä lainkaan arvostustani tämän päivän NHL:ää kohtaan.

Olen aina ollut parempi änärissä kuin missään muussa. Hukkaan avaimeni ja puhelimeni päivittäin ja en muista naapureiden nimiä. Kuitenkin jos joku kysyy Washington Capitalsin ykkösmaalivahtia kaudelta 94-95, niin se tulee lihasmuistista (Jim Carey).

Blogissa paneudutaan ennen kaikkea tämän päivän NHL:ään viikkokatsauksilla ja pyrin reagoimaan nopeasti päivänpolttaviin kysymyksiin. En pidä arvailuista, vaan kaivan ennemmin sääntökirjan esiin. En naulitse mielelläni pelaajia valtamedioiden tapaan, vaan yritän ymmärtää ja puolustaa alisuorittavia tähtiämme.

Turun Sanomille kirjoittamiani nostalgisia päivityksiä ja henkilökuvia voi lukea täältä:
http://kiekko.ts.fi/blogit/teemu-artukka

3 kommenttia artikkeliin ”Viitossentteri?

  1. Hei. Oletko ikinä nähnyt livenä Miracle Team Usa jääkiekkomailaa. Katselin vaan tuota sinun kirjoittamaa juttua noista elokuvista. Minulla on Team Usa olympia renkailla varustettu maila. Nimi on jaalistunut,mutta siinä näkyy himmeällä muutama kirjain.Maila on melkein varmasti Steve Christoff maila.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s