All Star-viikonloppu lähestyy

Tähdistöottelu pelataan tammikuun lopulla, eli 30.-31.1. kantrikaupunki Nashvillessä. Täksi kaudeksi formaatti muuttui, eli perinteisen itä-länsi-höntsäpelin sijaan pelataan 20 minuutin 3 vs 3-ottelut. Ensin pelataan konfrenssin sisällä ja lopuksi finaali, jonka voittajajoukkue kuittaa miljoona dollaria.

Mikä muuten olisikaan parempi tapa lisätä tähdistöotteluihin jännitystä, kuin lyömällä vetoa. Käytä esimerkiksi ComeOn Bonuskoodi MAXIMUMBONUS, jolla saat tervetuliaisiksi joko 100% ensitalletusbonuksen aina 200€ asti, tai vaihtoehtoisesti tallettaessasi 10€ talletusbonus on 400%, saat siis yhteensä 50€ pelirahaa käyttöösi.

Rostereiden kapteeneista äänestettiin, mikä aiheutti pienen internetkohun, koska tyynenmeren divisioonan kapteeniksi äänestettiin NHL:n raskassarjalainen, John Scott.

Tilanteessa tapahtui yllättävä käänne ja Coyotes kauppasi Scottin Canadiensiin, joka pudotti miehen farmiin, joten hänellä ei ole periaatteessa edustusoikeutta pelissä. Tilanne on kaikille uusi, koska otteluissa on harvemmin nähty haalariosaston miehiä. Tilanteesta ei ole tehty vielä lopullista päätöstä.

Minä sanoisin, että antaa Scottin pelata. NHL itse järjesti äänestyksen, mikä mahdollistaa internetmasinoinnin. Jos siitä todella haluttaisiin eroon, joukkueet antaisivat pelaajalistan, joista fanit saavat äänestää suosikkinsa.

Aikataulu

Lauantaina 30.1. Taitokilpailu

Sunnuntaina 31.1. 3 vs 3 turnaus

Tarkemmat kellonajat päivittyvät myöhemmin.

Kokoonpanot

Tällä kertaa ottelussa nähdään suomalaisia peräti kaksi. Pekka Rinne edustaa sarjan parhaimmistoa, mutta Leo Komarov sai paikan hieman takavasemmalta. Meille NHL:ää aktiivisesti seuraaville Leksan pesti ei ollut yllätys, sillä miehestä pidetään kannattajien keskuudessa kovastikin ja Komarov keikkuu sisäisen pistepörssin kärkisijoilla.

Loput kokoonpanot voit katsoa täältä. Ei tarvinne varmasti erikseen mainita, että keskisen divisioonan nippu on melko kova. Patrick KaneVladimir Tarasenko, Jamie Benn, Tyler Seguin ja puolustuksessa muun muassa Shea Weber ja Dustin Byfuglien.

Senioriosastoa edustaa Jaromir Jagr, joka on myös atlantin joukkueen kapteeni. Jagrilla ja samassa joukkueessa pelaavalla Dylan Larkinilla on 24 vuotta ikäeroa. Larkin on ottelun nuorin pelaaja.

Katsoako vai eikö katsoa?

Olen perinteisesti katsonut taitokilpailut ja varsinaisessa ottelussa olen nukahtanut ensimmäisen erän aikana. Jos joku muistelee, että toista ne ottelut olivat ennen vanhaan (lue 90-luvulla), niin ei pidä paikkaansa. Samanlaista höntsäkiekkoa se oli silloinkin.

3 vs 3-erä lisää otteluun mielenkiintoa, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että kukaan ei halua loukkaantua. Jos ottelulla olisi jotain merkitystä runkosarjaan, niin matsit saattaisivat olla hieman intensiivisempiä. Nykyisellään ne ovat enemmänkin neppailua. Toki kun osaa asennoitua oikein, niin ihan mukavaa neppailua.

Scottin tragedia vain lisää mielenkiintoa viikonloppua kohtaan, mutta oli mies mukana tai ei, niin perinteisesti olen jännittänyt eniten, että kuka ampuu koviten.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s