Hakemukseni YLE Folkiin harrastekiekkodokumentista

Kuten moni lukija tietää, pelaan harrastekiekkoa turkulaisessa joukkueessa nimeltä Jarin Pallo.

Olemme matkaamassa keväällä jääkiekon synnyinmaahan Kanadaan, jossa osallistumme Carha Cup-nimiseen turnaukseen, joka kantaa maailman suurimman aikuisten jääkiekkoturnauksen leimaa.

Yli 120 joukkuetta, jotka pelaavat eri ikäluokissa. Oma joukkueemme osallistuu yleiseen sarjaan, jossa takavuosina taso on ollut kaikkein kovin.

Olen innokas harrastekiekkoilija, ja minua kiehtoo harrastekiekossa erityisesti kulttuuri. Miksi lähteä kymmenen aikaan hallille illalla? Miksi pelata seitsemän aikaan lauantaiaamuna otteluita tyhjille katsomoille? Haluan tehdä siitä dokumentin.

Onnekseni YLE aloitti kansalaismediaprojektin, jossa on mahdollisuus hakea pienrahoitusta omalle projektilleen ja näin olen tehnyt.

Jokaisessa YLE Folk-jaksossa julkkiksista ja ammattilaisista koottu raati arvioi neljä videota, joista kaksi saa haluamansa rahoituksen. Oma hakemukseni oli ollut maanantaina käsittelyssä, mutta vielä en tiedä saanko rahoitusta vai en. Minulle soitettiin YLEltä viime viikolla ja kerrottiin, että rahoituksen saamista voi edesauttaa myös sosiaalisen median kampanjalla, jollaisen aloitin eilen. Vuorokaudessa ponnahdimme neljänneksi suosituimmaksi videoksi YLE Folkin sivuilla.

Vaikka olen vakuuttunut siitä, että videomme on tarpeeksi hyvä saadakseen rahoituksen, luulisin positiivisen hypen auttavan myös itse projektia ja luomaan sille odotusarvoja.

Joten.

Kliikkaa tämä linkki auki ja painaa sivuilla olevaa ”Tykkää”-nappia, jos olet sitä mieltä, että haluaisit nähdä dokumentin rakkaudesta jääkiekkoon, sen harrastajista ja yhden joukkueen matkasta jääkiekon synnyinmaahan.

Yksi kommentti artikkeliin ”Hakemukseni YLE Folkiin harrastekiekkodokumentista

  1. Paluuviite: NHL Power Week 10-11: Pantterilauma kärkkyy piikkipaikkaa | Viitossentterin NHL-blogi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s