#änäriseksuaalit osa 1: Laitetaanko Malkin lihoiksi?

Sain pari kuukautta sitten ajatuksen – radiotyön innoittamana – tehdä NHL-ohjelmaa Youtubeen. Idean taustalla on se, että meitä sohvamanagereita ja jääkiekon ”asiantuntijoita” on piilossa liian paljon ja haluan saada nimenomaan heidän äänensä kuuluville.

Toivon saavani videosta asiallista palautetta liittyen aiheeseen ja siihen, että mikä tällaisessa videossa toimii ja mikä ei. Jokaisessa jaksossa käydään yksi aihe läpi ja videoita ilmestyy aina kun aihe ja vieras jostain ilmestyy.

Ensimmäiseen jaksoon sain vieraaksi tuttuni Eeli Wördmanin, jonka olen kohdannut serkkuni kautta erinäisissä illanistujaisissa ja keskustellut NHL:stä. Ensimmäiseksi aiheeksi valitsimme monellekin suomalaiselle tärkeän Pittsburgh Penguinsin, jolla on monen tähtiluokan pelaajan vuoksi palkkakatto-ongelmia ja joukkueesta uupuu syvyyttä.

Olkaa hyvä:

2 kommenttia artikkeliin ”#änäriseksuaalit osa 1: Laitetaanko Malkin lihoiksi?

  1. Peukku sarjalle!

    Nyt kun drafti lähestyy ja Oilers mitä todennäköisemmin valitsee Connor McDavidin niin jossain jaksossa olisi mielenkiintoista kuulla spekulointia Edmontonin tilanteesta. Siellä kuitenkin pakka meni uusiksi kun lotterystä vedettiin kultainen kortti ja old boys club laitettiin uusiksi uuden GM:N ja presidentin kautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s