NHL Power Week 15 radiolähetyksenä

Tämän viikon – tai oikeastaan viime viikon Power Week käsiteltiin radion puolella, eli olin Auran Aaltojen Kiekkoviikon vieraana ohjelman isännän, Markku Silvennoisen kanssa käsittelemässä ajankohtaisia NHL-aiheita. Juttu rönsyili siihen malliin että podcastille tuli pituutta miltei 1,5 tuntia. Pysyttiin Markun kanssa ajoittain jopa aiheissa.

Seuraava Power Week ilmestyy ensi maanantaina. Viitossentteri lähtee viikonlopuksi Virroille oman joukkueen kanssa pelaamaan. Jälkipelit ovat tupanneet olemaan sellaisia ettei kannata julkisesti kirjoittaa mitään pariin päivään.
Aiheina olivat:

1. Mitä NHL:stä voitaisiin apinoida Suomeen?

2. Miten media kohtelee suomalaispelaajia ja onko uutisointi aina totuudenmukaista?

3. NY Islanders – suonenvetokausi vai lupaus suuremmasta?

4 kommenttia artikkeliin ”NHL Power Week 15 radiolähetyksenä

   • Heitetäänpä vähän ehdotusta tai ainakin pohtimisen aihetta pöytään.

    Oletko ikinä ajatellut laajentavasi blogiasi esimerkiksi Youtubeen tai vastaavaan mediapalveluun. Lätäkön toisella puolella on jo NHL-alheisia vlogeja, mutta Suomenssa kukaan ei ole vielä tehnyt sitä. Toisaalta onhan tuo kameralle puhuminen Suomessa vielä enemmänkin semmoista 15-vuotiaiden teinityttöjen hommaa, mutta mitä mieltä olette itse (esim.) Youtuben tarjoamista mahdollisuuksista noin lätkäbloggaajana? Voisiko se tuoda lisää mahdollisuuksia teille toimittajana?

    Hieno homma, että podcastit jatkuu. Seuraavaa odotellessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s