Kuka Viitossentteri?

Viitossentteri on Teemu Artukka, kahden suunnan hyökkääjä riippuen siitä mihin aaltoon ehtii. Yleensä vähän myöhässä tilanteista, syöttää vähän jalkoihin ja juo liikaa. Mutta mielipiteitä riittää. Olen kirjoittanut retrohenkisiä NHL-blogeja kauden ajan Turun Sanomille, mutta rohkaistuin hyvän palautteen johdosta perustamaan oman änäriblogin pitkälti siitä syystä, että Turun Sanomat tarjoasivat suhteellisen suppean alueen. Omasta mielestäni minulla olisi paljon enemmän tarjottavaa änäriä seuraavalle kansalle.

Olen änäriseksuaali. Seinältä löytyy pelipaitoja, kesähatussani on Original Six-joukkueen logo ja unirytmi on pielessä. Facebookissa on tukiryhmä niille, jotka ovat pelanneet minua vastaan pleikkarilla änäriä. Änärilapsuuteni olen viettänyt 90-luvulla, joka on omasta mielestäni sitä kulta-aikaa: Pelaajien pistemäärät olivat huikeita ja maalivahdit alkoivat pikkuhiljaa olemaan joukkueensa tukipilareita nopeita hyökkääjiä vastaan. Peli oli muuttumassa nykykiekoksi.

Vaikka maailman kovimmat jätkät jäällä olivat Ray Bourque, Mario Lemieux, Bob Probert ja ja Patrick Roy, se ei vähennä lainkaan arvostustani tämän päivän NHL:ää kohtaan. Arvostan edelleen pelaajia täysin oman mieltymykseni mukaan ja arvoasteikon yläpäässä ovatkin taistelijat ja alapäässä kiukuttelevat venäläiset.

Olen aina ollut parempi änärissä kuin missään muussa. Hukkaan avaimeni ja puhelimeni päivittäin ja en muista naapureiden nimiä. Kuitenkin jos joku kysyy Washington Capitalsin ykkösmaalivahtia kaudelta 94-95, niin se tulee lihasmuistista(Jim Carey). Aikoinaan olisin voinut luetella jokaisen änärijoukkueen kolme ensimmäistä kentällistä ja parhaat tappelijat.

Blogissa paneudun edelleen retropäivityksiin ja aika-ajoin julkaisen uudelleen Turun Sanomien sivuille postaamiani kirjoituksia. Kirjoitan ajankohtaisista asioista ja pureudun Leijonien edesottamuksiin änäriseksuaalin näkökulmasta. Ystäväni vinkkasi myös, että kannattaa ajan hengen mukaisesti pitää blogissa myös life style-osio. Jaan siellä sisustusvinkkejä. Saattaa olla, että vaimoni myös kirjoittaa, että millaista on olla kiekkomiehen kanssa naimisissa.

Analyytikkona olen vähintäänkin keskinkertainen ja vedonlyöntivinkkejä kannattaa kysyä joltain toiselta.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s